Політика конфіденційності | «Лелека» - пологовий будинок в Києві
ua
Личный кабинет
Політика конфіденційності | «Лелека» - пологовий будинок в Києві
ua
Політика конфіденційності | «Лелека» - пологовий будинок в Києві

 

 

Справжня політика конфіденційності визначає правила використання персональної інформації, переданої користувачами при відвідуванні веб-сайту пологового будинку «Лелека» (ТОВ «Пологовий будинок« ЛЕЛЕКА »). Персональна інформація збирається з метою забезпечення реалізації відносин у сфері охорони здоров'я.

Для забезпечення доступу до сервісів веб-сайту (онлайн-консультації, онлайн-запис, відгуки про клініку і лікаря), користувач може самостійно надавати такі персональні дані:

  • ім'я;
  • телефон;
  • електронна пошта;
  • дата народження.

Крім того, автоматично зберігаються:

  • ip-адреса,
  • дані тимчасових cookie-файлів.

Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Під час заповнення форм на веб-сайті із зазначенням персональних даних, користувач висловлює добровільну згоду з Політикою конфіденційності. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності, користувач не може продовжити використання сервісів веб-сайту.

Адміністрація веб-сайту не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їхнього власника. Дані можуть бути розголошені в випадках, передбачених чинним законодавством.

Адміністрація веб-сайту вживає всіх заходів для захисту даних користувачів від несанкціонованого доступу. Оновлення політики конфіденційності публікуються на даній сторінці.

Також ознайомитись з "Публічним договором про надання онлайн послуг" ви можете за посиланням.

Ознайомитись з "Публічним договором про надання медичних послуг" ви можете за посиланням.

  • Політика конфіденційності | «Лелека» - пологовий будинок в Києві
  • Політика конфіденційності | «Лелека» - пологовий будинок в Києві

Зворотній дзвінок

ПІБ
Телефон
Пологовий будинок. Жіноча консультація, Оболонський р-н
м. Київ Оболонський р-н,
вул. Квітки Цісик, 56
Жіноча консультація, Печерський р-н
м. Київ, бульвар Лесі Українки, 23-Б
(2-й поверх)
Жіноча консультація, Солом'янський р-н
м. Київ Солом'янський р-н,
вул. Максима Кривоноса, 19А