1 березня о 12:00 запрошуємо вас на новий кулінарний проект пологового будинку “Лелека” – “Школа смаків”.
Чи помічаємо ми відтінки смаку, аромату, текстуру того, що ми їмо і чи достатньо у нас слів, щоб описати свої смакові відчуття?
Пропонуємо вам зануритися разом з нами у дивовижний світ смаків, дізнатися найбільш вдалі смакові комбінації та навчитися гармонійно поєднувати між собою смак, запах та інші параметри, які визначають справжнє задоволення від їжі.
На вас чекає унікальний тандем:
дієтолога пологового будинку “Лелека” Лесі Ситник
бренд-шефа ресторану пологового будинку “Лелека” Круппеннікова В'ячеслава
Споживання смачної їжі, доброзичливе спілкування та нова корисна інформація активують ваші мозкові центри позитивних емоцій, та позитивно вплинуть на гормональний фон, настрій та самопочуття.
На зустрічі будуть розглянуті наступні цікаві теми:
- Хто такі супер-дегустатори, як гени впливають на наше смакове сприйняття та чому броколі не є найкращим продуктом для знайомства малюка з дорослою їжею
- На скільки безпечним є вживання штучних підсолоджувачів та замінників солі, як вони впливають на наші смакові відчуття
- Як формується смак, як зробити свої звичні страви більш насиченими, збагатити свій смаковий досвід та отримувати максимальне задоволення від процесу приготування їжі та споживання
Також на вас чекає вишуканий дегустаційний аналіз страв від бренд-шефа ресторану пологового будинку “Лелека” Крупеннікова В'ячеслава.
Вартість участі 150 грн з учасника.
Захід відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Квітки Цісик 56
Реєстрація на лекцію є обов'язковою, оскільки кількість місць обмежена. У вас виникли питання - телефонуйте до контакт-центру за номером телефону: 0 800 303 444.
Приєднуйтесь! Щоб зрозуміти, потрібно спробувати!